15 yıldır görüşmüyorlardı! Aleyna Kalaycıoğlu’nun babası ortaya çıktı

Survivor All Star’a bu sene damga vuran isimlerden biri Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Yarışmada yer alan Yunus Emre Özden ile olan samimiyetiyle sık sık gündeme gelen Kalaycıoğlu, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla adından söz ettirdi.

Yunus Emre ile arasındaki dostlukla çok konuşulan fakat yarışmanın sonuna doğru dostlukları biten ikiliden Aleyna son olarak babasına dair açıklamalar yaptı.

“İŞTE ŞİMDİ BAŞARDIM”

Kalaycıoğlu, X ( Twitter ) hesabından, 2 gün önce babasının aradığını açıkladı. Güzel isim, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

2 gün önce akşam telefonum çaldı, bilinmeyen numara. Boş bulunup açtım. 15 senedir görüşmediğim, hayatımın hiçbir yerinde bana hiçbir zaman destek olmayan babammış. Görüşmek istediğini ve tebrik etmek için aramış. İşte şimdi başardım dedim…

“ONA İHTİYACIM YOK”

Survivor All Star’da açıklamalarıyla, şimdilerde ise sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren Kalaycıoğlu, 2021 yılında yaptığı açıklamada babasıyla yıllardır görüşmediğini açıklamış ve ‘Sesini çok hatırlamıyorum’ diyerek ağlamıştı. Aleyna “Ulaşmak çok zor değil ama demek ki istemiyor. Ona ihtiyacım yok” demişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx