Freshly Frosted, Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Epic Games Store bu hafta Freshly Frosted oyununu ücretsiz olarak dağıtıyor. Normalde sadece 17 TL değerinde olan oyun, geçtiğimiz haftaki Redout 2’nin yerini almış durumda.

Bağımsız geliştirici The Quantum Astrophysicists Guild’in bulmaca oyunu sizi bir çörek fabrikasının başına getiriyor. Öte yandan, burada amaç yemek pişirmek veya pişirmek değil. Oyun, hepsi mükemmel çörekler elde etmek için ayırıcıları, iticileri, birleştiricileri, klonlayıcıları, karıştırıcıları, ışınlayıcıları ve daha fazlasını yerleştirdiğiniz bulmacaları içeriyor.

Oyunda çözülmesi gereken 144 bulmaca yer alıyor. Seviyeler ilerledikçe “jöle dolguludan akçaağaç çubuklarına, balkabağına, yıldızlara” ve daha fazlasına kadar 12 farklı türde çörek şekli oluşturmak için kemer sıraları oluşturacaksınız. Ayrıca çörek yapma süreci çok zorlaşırsa ipuçları alma ve hatta seviyeleri tamamen atlama seçeneği de mevcut.

Oyunun sayfasındaki açıklama şu şekilde: “En sevdiğin donut hangisi? Tatlı ve süsleme şekerli olan mı… nefis jöle dolgulu olan mı… yoksa olağanüstü akçaağaç aromalı dikdörtgen donut mu? Peki bal kabağı, kar tanesi veya yıldız şeklinde donuta ne dersin? Pastacılık olasılıklarının yer aldığı tatlı bir gökyüzü resmini keşfederken bir sürü tuhaf şekil bul.”

Bu hafta ayrıca ücretsiz oynanabilen Rumble Club oyunu için bir hediye paketi sunuyor. Paket, oyun içi para birimlerinin yanı sıra özel bir ifadeyle birlikte geliyor.

Freshly Frosted’ı 27 Haziran Perşembe saat 18:00’e kadar Epic Games Store’dan ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Gelecek haftanın oyunu ise Sunless Skies: Sovereign Edition olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx