Üç Analist Ralli Potansiyelli 3 Altcoin Belirledi: Hedefleri de Verdiler!

Popüler bir analist, Solana tabanlı meme coin dogwifhat (WIF) için büyük bir fiyat hedefi açıklıyor. Analist Victor Olanrewaju ise bir başka meme coin’i BONK’dan bir koşu bekliyor. Analist Aaryamann Shrivastava da lider altcoin rakibi Solana için bir ralli öngörüyor.

WIF fiyat tahmini: Meme coin’i 11 dolara fırlayabilir mi?

Bluntz takma adlı analist, Solana tabanlı meme coin’i WIF’in yeni bir beş dalgalı rallinin ilk aşamalarında göründüğünü söylüyor. Bluntz, yükseliş eğilimindeki bir varlığın beş dalgalı bir yukarı yönlü hareketten geçme eğiliminde olduğunu belirten Elliott Wave teorisini uyguluyor. Analist, WIF’in beş dalgalı yükselişini tamamlamadan önce bu yılın Kasım ayına kadar 11 dolara kadar fırlayabileceğini öne süren bir grafik paylaşıyor. Yazı sırasında WIF 2,26 dolardan işlem görüyordu. Dolayısıyla anlistin hedefi %386’nın üzerinde bir yukarı yönlü potansiyele işaret ediyor. Bu bağlamda analist, “Biraz daha büyük hayaller kurmaktan korkmayın!” diyor.

Kaynak: Bluntz

BONK fiyat tahmini: Altcoin için düzeltici aşama bitti mi?

Bonk (BONK), günlük grafik ters bir Baş ve Omuz (H&S) formasyonu gösteriyor. Tipik olarak, düzenli bir H&S formasyonu birbirini takip eden üç tepe noktası gösterir. Bunlardan biri ortada (baş), ikisi ise her iki uçtaki dış zirvelerdir (omuzlar). Eğer durum böyle olsaydı, yükselişten düşüşe doğru olduğu için BONK’un boğa trendinin sonuna işaret ederdi. Ancak, formasyon ters olduğu için, bu trendin düşüşten yükselişe doğru olduğu anlamına gelir. Bu nedenle, alıcılar momentumu sürdürmeye karar verirse BONK’un fiyatı 0,000031 dolara ulaşabilir. Aynı şekilde, Parabolic Stop-and-Reversal (SAR) potansiyel yükseliş trendini destekliyor.

BONK Günlük Analiz. Kaynak: TradingView

Noktalı çizgi fiyatın altında olduğunda, fiyatın aşağı doğru dönebileceği anlamına gelir. Ancak token için noktalı çizgiler bunun altında. Bu durum önümüzdeki günlerde de aynı kalırsa, meme coin yükselişi doğrulanabilir. Buna ek olarak, Göreceli Güç Endeksi (RSI) okuması arttı. RSI, fiyat değişikliklerinin büyüklüğünü kullanarak momentumu ölçer. Arttığında, momentumun yükseldiği anlamına gelir ve bir düşüş momentumun düşüşe geçtiği anlamına gelir. BONK’un günlük grafiğindeki RSI 53,62 ve alıcıların baskın olduğunu gösteriyor. Bu devam ederse, BONK 0,000028 dolara ulaşacak ve ardından 0,000031 dolara hareket edecektir.

BONK Göreceli Güç Endeksi. Kaynak: TradingView

SOL fiyat tahmini: Altcoin engelleri atlamak üzere!

Solana’nın (SOL) fiyatı, yazı sırasında 150 dolar seviyesinin hemen altında bulunuyor. Son birkaç gün içinde, altcoin bir gün de olsa istikrarlı bir büyüme kaydetti ve %16’lık bir artış gösterdi. Şimdi SOL, destek olarak 156 doları geri almayı hedefliyor. Bu seviyenin geçmişte güçlü bir direnç olduğu düşünüldüğünde, desteğe dönüş fiyat artışını artıracaktır. Bu, SOL’un 169 doları geçmesine ve 175 doları bir destek tabanına dönüştürmesine yardımcı olacaktır.

Solana Fiyat Analizi. Kaynak: TradingView

Öte yandan, 156 doların başarısız bir şekilde aşılması Solana’nın fiyatı için konsolidasyon anlamına gelecektir. Geçmişte de SOL 156 dolar ile 126 dolar arasında işlem gördü ve aynı durumun tekrarlanması yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

Makaledeki görüşler ve tahminler analistlere ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx