Ünlü oyuncudan cinsellik itirafı! ‘Bunu söylememen gerekiyordu’

‘Trafik’, ‘Batı Dünyası’ ve ‘Hükmedenler’ gibi yapımlarda yer alan ABD’li aktör James Brolin, 1998’de dünyaevine girdiği meslektaşı Barbra Streisand’in röportajına katılarak; özel hayatlarıyla ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu.

81 yaşındaki Streisand, nikah masasına oturmadan önce aşk yaşadıkları süre boyunca 83 yaşındaki eşinin kendisine üç kez evlilik teklifinde bulunduğunu söyleyerek; “Onu en az üç yıl denemek zorundayım” diye şaka yaptı.

Bunun üzerine araya giren aktör, “Ve bu üç yıl boyunca hiç cinsel ilişki yaşamadık!” dedi. Eşinin bu itirafta bulunması üzerine şoke olan Barbra, “Bunu söylememen gerekiyordu!” şeklinde cevap verdi.

Streisand, bunun nedeninin James’in daha önce iki kez, kendisinin ise bir kez evlenmiş olması olduğunu açıklayarak; “James, yine bitmeye mahkum bir ilişkiye başladığından endişeleniyordu” diye konuştu.

Röportajı yapan Gayle King, konuyla ilgili şaka yaparak; “Üç yıllık bekleyişin ardından düğün geceniz çok güzel geçmiş olmalı” dedi. Ünlü çift, bu espri üzerine kahkahalarla güldü.

Brolin, zamanında ilişkilerine şüpheci bir şekilde yaklaşmış olsa da, Barbra Streisand ile evliliğini ‘yaptığı en iyi şey’ olarak tanımladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx